EURIB/ European Institute for Brand management is een onafhankelijk kennisinstituut op het gebied van brand, design & reputation management. EURIB richt zich in deze drie vakgebieden op onderwijs, onderzoek en advies. » Lees verder

Aanmelden EURIB Nieuwsbrief

EURIB Top-100 Onmis-bare Merken 2015

» Naar de rapportage

Symposium Brand Genetics

• Eén middag…
• Vier essentiële ontwikkelingen…
• Vier topsprekers…

Mis het niet!

10 december

» Lees verder

Masterclass Crisismanagement & Reputatie

Hoe groot is het effect van een crisis op de reputatie van je organisatie nu écht? En in hoeverre kun je daar nog iets aan doen als alles al op het spel staat?

11 december

» Lees verder

EURIB Kenniscentrum

Hier vind je samenvattingen van onderzoeken en boeken, literatuurtips en modellen over diverse onderwerpen. » Naar het Kenniscentrum

EURIB Masterprogramma

Tweejarige, hoogwaardige opleiding die je helpt in je organisatie het voortouw te nemen op het gebied van merk-, design- en reputatie-management!

Start 29 januari

» Lees verder

EURIB Informatieavond

Drie sprekers zetten hun visie uiteen op het centrale onderwerp binnen het EURIB Masterprogramma; het creëren van immateriële meerwaarde.

Voorjaar 2016

» Lees verder

Positioneren

Een handig hulpmiddel bij positioneren is het MDC-model. In dit model worden merk, doelgroep en concurrenten onderscheiden. » Lees verder

Korte opleiding Brand Management

Populair programma dat erop gericht is je merkstrategische kennis in korte tijd naar een hoger niveau te tillen. Sterke focus op zowel modellen als de praktijk!

11 maart

» Lees verder

Korte opleiding Positioneren

In de opleiding gaat het om de vraag hoe je een gewenste beeldvorming rond een organisatie, dienst of product vormgeeft.

12 maart

» Lees verder

Rik Riezebos website

Lees op deze website meer over de activiteiten van Rik Riezebos met o.a. columns, publicaties, modellen en nieuwsitems. » Naar de website

Korte opleiding Consumenten-gedrag

Ontwikkel een realistischer beeld van wat consumenten beweegt! En ontwikkel proposities die rekening houden met de irrationaliteit van de consument. 
12 maart

 

 

» Lees verder

Korte opleiding Online Marketing

In de opleiding gaan we in op praktische vraagstukken en handige tools die het mogelijk maken jouw online marketingstrategie te vormen, in te zetten en succesvol te behouden.
18 maart

 

 

» Lees verder

Contact

T: 010-440.1130 E: info@eurib.org Postadres: Postbus 4407 3006 AK Rotterdam » Neem contact op

Korte opleiding Design-management

In de opleiding staat de vraag centraal hoe je het creatieve potentieel van je organisatie kunt ontsluiten en managen.
 
9 april

» Lees verder

Korte opleiding Reputatiemanage-ment

De levensvatbaarheid van een organisatie hangt sterk af van de mate waarin zij voldoet aan de verwachtingen van haar omgeving.

21 mei

» Lees verder