EURIB/ European Institute for Brand management is een onafhankelijk kennisinstituut op het gebied van brand, designreputation management. EURIB richt zich in deze drie vakgebieden op onderwijs, onderzoek en advies. » Lees verder

Aanmelden EURIB Nieuwsbrief

EURIB Master

Hoogwaardige door de NVAO geaccrediteerde opleiding op het gebied van brand, design en reputation management. Toe aan de volgende stap in je carrière?

» Lees verder

Masterclass Con-tent Marketing

Masterclass waarin je onder meer leert waaruit een contentmarketingstrategie bestaat en voor welke keuzes je komt te staan.


24 juni (middag)

» Lees verder

EURIB Masterprogramma

Tweejarige, hoogwaardige opleiding die je helpt in je organisatie het voortouw te nemen op het gebied van merk-, design- en reputatie-management!

2 sep. (start nieuwe module)

» Lees verder

Positioneren

Een handig hulpmiddel bij positioneren is het MDC-model. In dit model worden merk, doelgroep en concurrenten onderscheiden. » Lees verder

Masterclass Stakeholder management

Deze zomer verschijnt het boek Stakeholder Mana-gement. Wees er als eerste bij om te leren wat dit betekent voor je communicatieplannen!
16 sep. (middag)

» Lees verder

Training Scrum & Agile

In deze ééndaagse training krijg je een introductie over de scrum-aanpak, leer je hoe het scrum-proces werkt en ga je er zelf mee aan de slag!

23 sep. (hele dag)

» Lees verder

Rik Riezebos website

Lees op deze website meer over de activiteiten van Rik Riezebos met o.a. columns, publicaties, modellen en nieuwsitems. » Naar de website

Congres The Naked Consumer

Dit jaar over de biologische gedetermineerdheid van ons gedrag. De key-note wordt verzorgd door Lone Frank (auteur van De vijfde revolutie).


11 okt. (middag)

» Lees verder

Masterclass Brand Desire

Masterclass waarin de internationale merkengoeroe Nicholas Ind zijn nieuwe bevindingen uiteenzet over wat merken bij consumenten geliefd maakt.

14 okt. (middag)

» Lees verder

Contact

T: 010-440.1130 E: info@eurib.org Postadres: Postbus 4407 3006 AK Rotterdam » Neem contact op

Masterclass Customer Journey Mapping

Leer in een middag voor je organisatie de ideale 'klantreis' op te stellen. Wegens groot succes herhaald!

14 okt. (middag)

» Lees verder

Korte opleiding Onderzoeks-methoden

Leer hoe je nieuwe vormen van onderzoek kunt inzetten voor je eigen organisatie.

16 sep. (2 dagen)

» Lees verder