EURIB/ European Institute for Brand management is een onafhankelijk kennisinstituut op het gebied van brand, designreputation management. EURIB richt zich in deze drie vakgebieden op onderwijs, onderzoek en advies. » Lees verder

Aanmelden EURIB Nieuwsbrief

Daan Roosegaarde bij EURIB!

Op 19 april a.s. zal niemand minder dan pionier, ondernemer en kunstenaar Daan Roosegaarde een keynote verzorgen op het congres Design Thinking. 

» Schrijf je hier in

EURIB Masterprogramma

Tweejarige, hoogwaardige opleiding die je helpt in je organisatie het voortouw te nemen op het gebied van merk-, design- en reputatie-management!

Start 15 april 

» Lees verder

Korte opleiding Brand Management

Populair programma dat erop gericht is je merkstrategische kennis in korte tijd naar een hoger niveau te tillen. Sterke focus op zowel modellen als de praktijk!

11 maart

» Lees verder

EURIB Top-100 Onmis-bare Merken 2015

Welke merken wil je absoluut niet missen? Lees hier de gehele rapportage! » Naar rapportage

Korte opleiding Positioneren

In de opleiding gaat het om de vraag hoe je een gewenste beeldvorming rond een organisatie, dienst of product vormgeeft.

12 maart

» Lees verder

Korte opleiding Consumenten-gedrag

Ontwikkel een realistischer beeld van wat consumenten beweegt! En ontwikkel proposities die rekening houden met de irrationaliteit van de consument. 
12 maart

 

 

» Lees verder

Positioneren

Een handig hulpmiddel bij positioneren is het MDC-model. In dit model worden merk, doelgroep en concurrenten onderscheiden. » Lees verder

Masterclass Feilloos Framen

Hoe raak je de juiste snaar om je publiek zonder weerstand te overtuigen van jouw standpunt? Het antwoord op deze vraag is: framing.

18 maart

» Lees verder

Korte opleiding Online Marketing

In de opleiding gaan we in op praktische vraagstukken en handige tools die het mogelijk maken jouw online marketingstrategie te vormen, in te zetten en succesvol te behouden.
18 maart

 

 

» Lees verder

Rik Riezebos website

Lees op deze website meer over de activiteiten van Rik Riezebos met o.a. columns, publicaties, modellen en nieuwsitems. » Naar de website

EURIB Informatieavond

Drie sprekers zetten hun visie uiteen op het centrale onderwerp binnen het EURIB Masterprogramma; het creëren van immateriële meerwaarde.

29 maart

» Lees verder

Korte opleiding Design-management

In de opleiding staat de vraag centraal hoe je het creatieve potentieel van je organisatie kunt ontsluiten en managen.
 
7 april

» Lees verder

Congres Design Thinking

Congres Design Thinking over de waarde van creativiteit met niemand minder dan pionier, kunstenaar, ondernemer en ontwerper Daan Roosegaarde als key-note spreker.

19 april

» Lees verder

Masterclass Inbound Marketing

Inbound marketing draait de huidige communicatie om: stop met verkopen, start met helpen van je potentiële klant in haar of zijn aankopen.

20 mei

» Lees verder

Contact

T: 010-440.1130 E: info@eurib.org Postadres: Postbus 4407 3006 AK Rotterdam » Neem contact op