EURIB/ European Institute for Brand management is een onafhankelijk kennisinstituut op het gebied van brand, designreputation management. EURIB richt zich in deze drie vakgebieden op onderwijs, onderzoek en advies. » Lees verder

Aanmelden EURIB Nieuwsbrief

EURIB Master

Hoogwaardige door de NVAO geaccrediteerde opleiding op het gebied van brand, design en reputation management. Toe aan de volgende stap in je carrière?

» Lees verder

EURIB Informatiemiddag

Drie sprekers zetten het idee achter het EURIB Masterprogramma uiteen; over brand, design en reputation management.


1 nov. (middag)

» Lees verder

Masterclass Customer Journey Mapping

Leer in een middag voor je organisatie de ideale 'klantreis' op te stellen. Wegens groot succes herhaald!

11 nov. (middag)

» Lees verder

Positioneren

Een handig hulpmiddel bij positioneren is het MDC-model. In dit model worden merk, doelgroep en concurrenten onderscheiden. » Lees verder

EURIB Masterprogramma

Tweejarige, hoogwaardige opleiding die je helpt in je organisatie het voortouw te nemen op het gebied van merk-, design- en reputatie-management!

18 nov. (start module)

» Lees verder

Congres The Naked Consumer

Dit jaar over de biologische gedetermineerdheid van ons gedrag. De key-note wordt verzorgd door Lone Frank (auteur van De vijfde revolutie).

Nieuwe datum: 6 december

» Lees verder

Rik Riezebos website

Lees op deze website meer over de activiteiten van Rik Riezebos met o.a. columns, publicaties, modellen en nieuwsitems. » Naar de website

Masterclass Social Marketing

Jefff French schreef diverse boeken over Social Marketing en is in Engeland de gezichtsbepalende autoriteit op dit vakgebied. Mis deze unieke kans niet!

9 dec. (middag)

» Lees verder

Symposium Brand Genetics

Symposium over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van brand management. Met David Taylor van The Brandgym uit Londen als key-note spreker!

7 maart (middag)

» Lees verder

Contact

T: 010-440.1130 E: info@eurib.net Postadres: Postbus 4407 3006 AK Rotterdam » Neem contact op