EURIB/ European Institute for Brand management is een onafhankelijk kennisinstituut op het gebied van brand, designreputation management. EURIB richt zich in deze drie vakgebieden op onderwijs, onderzoek en advies. » Lees verder

Aanmelden EURIB Nieuwsbrief

EURIB Master

Hoogwaardige door de NVAO geaccrediteerde opleiding op het gebied van brand, design en reputation management. Toe aan de volgende stap in je carrière?

» Lees verder

Congres The Naked Consumer

Dit jaar over de biologische gedetermineerdheid van ons gedrag. De key-note wordt verzorgd door Lone Frank (auteur van De vijfde revolutie).

6 dec. (middag)

» Lees verder

Masterclass Social Marketing

Jefff French schreef diverse boeken over Social Marketing en is in Engeland de gezichtsbepalende autoriteit op dit vakgebied. Mis deze unieke kans niet!

9 dec. (middag)

» Lees verder

Positioneren

Een handig hulpmiddel bij positioneren is het MDC-model. In dit model worden merk, doelgroep en concurrenten onderscheiden. » Lees verder

EURIB Masterprogramma

Tweejarige, hoogwaardige opleiding die je helpt in je organisatie het voortouw te nemen op het gebied van merk-, design- en reputatie-management!

27 jan. (start module)

» Lees verder

Symposium Brand Genetics

Symposium over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van brand management. Met David Taylor van The Brandgym uit Londen als key-note spreker!

7 maart (middag)

» Lees verder

Rik Riezebos website

Lees op deze website meer over de activiteiten van Rik Riezebos met o.a. columns, publicaties, modellen en nieuwsitems. » Naar de website

Korte opleiding Brand Management

Breng in zes dagen je merkstrategische kennis op hoger niveau en bekwaam jezelf in de meest essentiële onderwerpen van brand management.

Start: 9 maart 

» Lees verder

Korte opleiding Positioneren

Positioneren is een van de centrale topics in brand management. Hoe geef je een gewenste beeldvorming rond een organisatie, dienst of product vorm? 

Start: 17 maart 

» Lees verder

Contact

T: 010-440.1130 E: info@eurib.net Postadres: Postbus 4407 3006 AK Rotterdam » Neem contact op

Korte opleiding Strategische Context

Over o.m. de spanning tussen product- (‘inside-out’) en markt- (‘outside-in’) oriëntatie; waar zit jouw organisatie in de Brand Reputation Grid?
Start: 23 maart 

» Lees verder

Korte opleiding Internal Branding

Hoe creëer je als organisatie een merkcultuur waarmee medewerkers zich kunnen identificeren en naar willen gedragen.

Start: 23 maart 

» Lees verder